2012 (2009)


Roland Emmerich’in yönettiği ve John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet ile Oliver Platt’in oynadığı 2012, 13 Kasım 2009′da Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarıldı.

Asırlar önce, Mayalılar bize takvimlerini bıraktılar. Üstelik bu takvimin bir son günü vardı ve bunun anlamı açıktı. O günden beri, astrologlar onu keşfettiler, numeroloji uzmanları kehanet için takvimden şifreler çıkardılar, jeologlar dünyanın o zaman vadesinin dolacağını söylediler ve hatta hükümet bilimcileri bile dünyayı 2012’de bekleyen devasa çaplı afeti yadsıyamıyorlar. 2012 geldiğinde bileceğiz ki uyarıldık.

Film Hakkındaki Notlar:

Büyük bütçeli felaket filmlerinin değişmez yönetmeni Roland Emmerich yine benzer bir yapımla karşımızda. Bazı teorisyenlere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı 2012 adlı filmde insanların hayatta kalma mücadelelerine tanık oluyoruz.

Filmin kadrosu oldukça sağlam: John Cusack, Thandie Newton, Woody Harrelson, Amanda Peet, Danny Glover, Oliver Platt ve Chiwetel Ejiofor ilk göze çarpan isimler.

No Response to "2012 (2009)"

Yorum Gönder

 

Copyright © 2009 Geyik....Herşeydir All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes