The Book Of Eli (2010) – Tanrının Kitabı


Filmin yönetmenliğini Hughes Kardeşler‘in üstlendiği ve başrollerini Denzel Washington, Gary Oldman ve Mila Kunis‘in paylaştığı The Book of Eli distopik bir gelecekte geçen aksiyon/gerilim türünde bir yapım.

Tür: Western, Macera ve Aksiyon
Gösterim Tarihi: 5 Şubat 2010
Yönetmen: Albert Hughes, Allen Hughes
Senaryo: Gary Whitta
Yapım: 2010, ABD, 118 dk.

Oyuncular: Denzel Washington (Eli), Gary Oldman (Carnegie), Mila Kunis (Solara), Ray Stevenson (Redridge), Jennifer Beals (Claudia), Tom Waits (Mühendis).

Book Of Eli Neden Red One İle Çekiliyor?

Sanıldığının aksine RED prodüksiyon maliyetini düşürmek için seçilmiyor çünkü bu tür prodüksiyonlarda kamera maliyeti devede kulak misali. Albert Hughes anlatıyor;

“RED kamera ve Arri 435 ile filmin çekileceği yerlerde birebir test çekimleri yaptık. Görüntüleri işledikten ve DI (Digital Intermediate)’den sonra her iki kameranın sonuçlarını filme basıp yapımcılara gösterdik. Yapımcılar görüntülerden sağ tarafta yer alan ve “film ile çekildiğini” belirttiğimiz görüntüleri en iyi görüntüler olarak seçtiler. Oysa bu görüntülerin sadece yarısı film ile çekimişti!. Diğer bir değiş ile film ile çekildiğini söylediğimiz ve yapımcıların beğendiği görüntülerin yarısı RED ile çekilmişti. Don Gurgess ve ben RED’in oyuncuların yüz detaylarını filmden daha başarılı yakaladığını gördüğümüzde çok şaşırdık. Çekimin birinci haftasındayız ve sonuçlardan bundan daha fazla mutlu olamazdık.”

No Response to "The Book Of Eli (2010) – Tanrının Kitabı"

Yorum Gönder

 

Copyright © 2009 Geyik....Herşeydir All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Anshul Theme By- WooThemes